Elektrostatische advertentieposters

Paste-on elektrostatische advertentieposters zijn voorzien van een bedrukte zijde en een onbedrukte zijde. De bedrukte zijde kan full colour bedrukt worden. De bedrukte vellen worden op een rol geleverd in een gewenste verpakking. De advertentieposter kleeft statisch aan iedere wand, ruit of deur met een vlakke oppervlakte, zonder lijm, tape of punaises. Ook kan de advertentieposter beschreven worden met verschillende soorten stiften. De poster is speciaal ontwikkeld om inkt erop te laten hechten en hierdoor minder goed uitwisbaar.

Wil je liever een whiteboard of een blackboard? Probeer dan een Paste-on whiteboard of een Paste-on blackboard.

Productinformatie

Paste-on elektrostatische advertentieposters zijn beschikbaar in 2 soorten: op een rol voor grote volumes en per vel voor kleine volumes. De versie op de rol wordt flexo-grafisch gedrukt en de versie op vel wordt digitaal geprint. Beide versies zijn statisch geladen en blijven minimaal 6 maanden hangen. De statische levensduur kan verlengd worden door de advertentieposter met een microvezel doekje tegen de ondergrond aan te wrijven. De grote volumes zijn verkrijgbaar in afmeting van 60 bij 80 centimeter. De kleinere volumes kunnen in elk gewenst formaat gesneden en gestanst worden.

Alle Paste-on plastics zijn gemaakt van omgevingsvriendelijk polypropeen, dus volledig pvc vrij! Na gebruik is de advertentieposter perfect te recyclen via het plastic afval.

Bestellen

Elektrostatische flipcharts

Lees verder

Elektrostatische whiteboards

Lees verder

Elektrostatische blackboards

Lees verder

Elektrostatische advertentieposters

Lees verder

Elektrostatische memo's

Lees verder