Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Paste- on

Paste- on products is een jong dynamisch bedrijf dat sinds 2012 innovatieve presentatiematerialen levert. Onze voornaamste ontwikkelingen zijn elektrostatische whiteboards, elektrostatische memo blocks en elektrostatische krijtbord folie. 

Met onze producten stellen wij klanten in staat om altijd en overal een presentatie te geven, een memo achter te laten of een pakkende boodschap achter te laten op een vel zonder lijm, tape of punaises te gebruiken. Onze producten kleven middels statische lading en kleven dus vanzelf. Wij werken vanaf onze start met omgevingsvriendelijke kunststof (polypropyleen folie) en zijn dus 100% PVC vrij.

Meer weten?

Neem contact op

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren