Elektrostatische flipcharts

Paste-on elektrostatische flipcharts zijn voorzien van ruitjes. Hiermee schrijf je netjes recht en teken je gemakkelijk een grafiek. De flipchart folie wordt geleverd in een kartonnen dispenser box. Deze box is voorbereid om op een bestaande flipover standaard te hangen, er zitten namelijk gaten in die passen over de pinnen van een flipover standaard. De flipchart folie is het best geschikt om te beschrijven met permanente stiften en daarmee niet uitwisbaar.

Wil je uitwisbaar? Probeer dan een Paste- on whiteboard.

Productinformatie

Paste-on elektrostatische flipcharts, ook wel bekend als ‘magic chart’ of ‘magic whiteboard’, zijn statisch geladen en blijven minimaal 6 maanden hangen. De statische levensduur kan verlengd worden door de flipchart met een microvezel doekje tegen de ondergrond aan te wrijven. De flipchart is het best te beschrijven met een permanente marker, deze worden desgewenst meegeleverd.

De statische flipcharts hebben een afmeting van 60 bij 80 centimeter. De flipcharts worden per 10 stuks of per 25 stuks geleverd op een rol en zijn gemaakt van omgevingsvriendelijk polypropyleen, dus volledig pvc vrij! Na gebruik is de flipchart perfect te recyclen via het plastic afval.

Bestellen

Elektrostatische flipcharts

Lees verder

Elektrostatische whiteboards

Lees verder

Elektrostatische blackboards

Lees verder

Elektrostatische advertentieposters

Lees verder

Elektrostatische memo's

Lees verder