Elektrostatische memo's

Paste-on memo’s zijn elektrostatisch geladen memo’s. De memo’s plakken statisch op iedere ondergrond en laten nooit residuen achter als je ze weer weghaalt. Verder kunnen de memo’s gemakkelijk hergebruikt worden en kun je ze met pen of stift beschrijven.

Wil je een brown paper versie starten? Probeer dan eens Paste-on Memo’s eventueel met een Paste-on whiteboard of Paste-on flipchart als achtergrond.

Productinformatie

Paste-on elektrostatische memo’s zijn beschikbaar in 2 verschillende maten, 10 bij 10 centimeter en 10 bij 20 centimeter. Van beide maten bevatten 100 memo’s per verpakking. De memo’s zijn statisch geladen en blijven minimaal 3 maanden hangen. Beide versies zijn statisch geladen en blijven minimaal 6 maanden hangen. Memo’s kan je maken met een stift of een balpen. De memo’s zijn in diverse kleuren beschikbaar. Wit, geel, roze, en blauw en groen zijn standaard kleuren.

Alle Paste-on plastics zijn gemaakt van omgevingsvriendelijk polypropyleen, dus volledig pvc vrij! Na gebruik zijn de Paste-on memo’s perfect te recyclen via het plastic afval.

Bestellen

Elektrostatische flipcharts

Lees verder

Elektrostatische whiteboards

Lees verder

Elektrostatische blackboards

Lees verder

Elektrostatische advertentieposters

Lees verder

Elektrostatische memo's

Lees verder