Elektrostatische whiteboards

Paste-on elektrostatische whiteboards zijn voorzien twee gladde kanten. Hierop kun je keer op keer een andere tekst schijven en deze weer uitwissen (let op: wel de juiste stift gebruiken!). De whiteboard folie wordt op een rol geleverd in een kartonnen dispenser box. Deze box is voorbereid om op een bestaande flipover standaard te hangen. Er zitten namelijk gaten in die passen over de pinnen van een flip over standaard. De whiteboard folie is het best geschikt om te beschrijven met uitwisbare whiteboard stiften.

Wil je liever een permanent resultaat? Probeer dan een Paste-on flipchart.

Productinformatie

Paste-on elektrostatische whiteboards, ook wel bekend als ‘magic chart’ of ‘magic whiteboard’, zijn statisch geladen en blijven minimaal 6 maanden hangen. De statische levensduur kan verlengd worden door de whiteboards met een microvezel doekje tegen de ondergrond aan te wrijven. Het whiteboard is het best te beschrijven met een uitwisbare whiteboard marker, deze worden desgewenst meegeleverd.

De statische whiteboards hebben een afmeting van 60 bij 80 centimeter. De whiteboards worden op een rol per 10 stuks of per 25 stuks geleverd en zijn gemaakt van omgevingsvriendelijk polypropeen, dus volledig pvc vrij! Na gebruik is het whiteboard vel perfect te recyclen via het plastic afval.

Bestellen

Elektrostatische flipcharts

Lees verder

Elektrostatische whiteboards

Lees verder

Elektrostatische blackboards

Lees verder

Elektrostatische advertentieposters

Lees verder

Elektrostatische memo's

Lees verder