Elektrostatische blackboard

Paste-on elektrostatische blackboards zijn voorzien twee zwarte zijden krijtstiftfolie. Hierop kun je keer op keer een andere tekst schijven en deze weer uitwissen (let op: wel de juiste stift gebruiken!). Deze krijtstiftfolie wordt op een rol geleverd in een kartonnen dispenser box. Deze box is voorbereid om op een bestaande flipover standaard te hangen. Er zitten namelijk gaten in die passen over de pinnen van een flip over standaard. De krijtbordfolie is het best geschikt om te beschrijven met krijtstiften.

Wil je liever een whiteboard of een bedrukte versie? Probeer dan een Paste-on whiteboard of een Paste-on flipchart.

Productinformatie

Paste-on elektrostatische blackboards, ook wel bekend als ‘magic chart’ of ‘magic whiteboard’, zijn statisch geladen en blijven minimaal 6 maanden hangen. De statische levensduur kan verlengd worden door de krijtstiftfolie met een microvezel doekje tegen de ondergrond aan te wrijven. Het blackboard is het best te beschrijven met een krijtstift, deze worden desgewenst meegeleverd.

De statische blackboards hebben een afmeting van 60 bij 80 centimeter. De blackboards worden op een rol per 10 stuks of per 25 stuks geleverd en zijn gemaakt van omgevingsvriendelijk polypropeen, dus volledig pvc vrij! Na gebruik is het blackboard vel perfect te recyclen via het plastic afval.

Bestellen

Elektrostatische flipcharts

Lees verder

Elektrostatische whiteboards

Lees verder

Elektrostatische blackboards

Lees verder

Elektrostatische advertentieposters

Lees verder

Elektrostatische memo's

Lees verder